Veel Gestelde Vragen:

Verzendkosten:
Voor alle producten in deze webwinkel geldt: geen verzendkosten. U betaalt alleen voor een besteld artikel.

Verzendduur:

Zodra uw betaling bij ons binnen is gekomen, wordt uw bestelling z.s.m. verwerkt. Afhankelijk van het bestelde artikel verzenden wij per DHL, TNT, EMS, UPS. Royal Mail of Hong Kong post. Indien er voor een product een langere verzendduur geldt, dan wordt dit vermeld in de orderbevestiging. Wij streven ernaar om alle artikelen snel af te leveren. Voor de meeste artikelen geldt een leveringstermijn van gemiddeld 7 werkdagen. Voor GSM en electronica is de leveringstermijn 3-4 werkdagen. Na verzending ontvangt u van ons een track trace nummer om het pakket te kunnen volgen op internet (voor GSM en electronica).

Verzending naar andere landen in Europa
Wij leveren artikelen ook naar andere landen in West Europa. De verzending is ook dan geheel gratis. Wilt u uw bestelling buiten Nederland ontvangen, dan kunt u zich het beste eerst als nieuwe klant registreren op onze site via deze link: klik hier
U kunt dan een ander land als bestemming kiezen.

Om vanuit uw buitenlandse rekening te betalen heeft u ook ons IBAN en BIC nummer nodig:

IBAN: NL49INGB0005070686
BIC: INGBNL2A
T.n.v. Gadget Keizer

Betaling:
U kunt bij ons kiezen uit verschillende betaalwijzen:
- Bankoverschrijving
- iDeal (0,50ct transactiekosten)
- Paypal (1 euro transactiekosten)

Contact:
U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen of door een email te sturen naar: sales@gadgetkeizer.nlAlle handelsmerkem, dienstmerken, logo's, slogans, domeinnamen en merknamen (gezamenlijk "Merken") zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.